Як минула ніч на 17 жовтня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 17 жовтня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 17 жовтня у Дніпропетровській області - фото умовне: armyinform.com.ua

Події
17 жовтня 2022 09:17

Російські війська всю ніч на 17 жовтня атакували Дніпропетровську область ракетами, РСЗВ "Град" та важкою артилерією.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що перед світанком військові з повітряного командування "Схід" знищили над областю три російські крилаті ракети. Дві – над Криворізьким районом, одну – над Нікопольським. Ще одна ракета вдарила по об’єкту енергетичної інфраструктури. Внаслідок цього там виникла сильна пожежа. На місці "прильоту" нині працюють усі служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, росіяни всю ніч накривали вогнем з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії Нікопольський район. Туди прилетіли більше 30 ворожих снарядів. Через обстріл у Марганецькій та Червоногригорівській громадах пошкоджені будинки. Попередньо, люди не постраждали.

В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що вночі 16 жовтня ворог вдарив по Нікополю у Дніпропетровській області. Місто обстріляли 30 разів зі ствольної артилерії. Окрім цього, зафіксували майже півсотні "прильотів" з реактивної системи залпового вогню "Град". Внаслідок обстрілу поранення отримали шестеро людей, двох з них госпіталізували.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах