У Дніпрі рятують 9-річного хлопчика, якому боєприпасом відірвало пальці

У Дніпрі рятують 9-річного хлопчика, якому боєприпасом відірвало пальці -

У Дніпрі рятують 9-річного хлопчика, якому боєприпасом відірвало пальці - фото: dnepr.express

Події
16 жовтня 2022 15:01

У лікарні Дніпра рятують дев’ятирічного хлопчика, у руках якого вибухнув боєприпас. Дитині відірвало пальчики.

За попередньою інформацію, інцидент стався у п’ятницю, 14-го жовтня, на вулиці Центральній у селі Криворіжжя, що у Донецькій області. Хлопчик підняв з землі боєприпас, а потім він вибухнув у нього в руках. Про це повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наступного дня, 15-го жовтня, дитину перевезли у лікарню Дніпра. Внаслідок вибуху хлопчик залишився без трьох пальців на лівій руці. У лікарні Дніпра, куди доправили дитину, його стан не коментують.

У ДСНС повідомляли, що вибухові предмети зараз можна знайти будь-де. Після обстрілів піротехнікам потрібен час, аби їх знешкодити, тому людей закликають бути уважними. Якщо ви побачили підозрілий предмет – не чіпайте його. У такому випадку варто звертатися за номером 101 або 102.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог вдарив по Нікополю у Дніпропетровській області. Місто обстріляли 30 разів зі ствольної артилерії. Окрім цього, зафіксували майже півсотні "прильотів" з реактивної системи залпового вогню "Град". Внаслідок обстрілу поранення отримали шестеро людей, двох з них госпіталізували.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах