Під час ДТП на Криворізькому шосе загинув чоловік

Під час ДТП на Криворізькому шосе загинув чоловік -

Під час ДТП на Криворізькому шосе загинув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
16 жовтня 2022 09:55

У суботу ввечері, 15-го жовтня, на виїзді із Дніпра сталася серйозна ДТП – одна людина загинула і ще двоє отримали поранення.

Аварія трапилася близько 17:20 на Криворізькому шосе у Новокодацькому районі міста. На місце події негайно виїхали два відділення рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі сталася ДТП -У Дніпрі сталася ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

З’ясувалося, що на дорозі зіштовхнулися легкові автомобілі "Форд" і "Рено". Обидві машини були сильно зім’яті. Двох постраждалих людей з місця події забрала "швидка допомога". Їх госпіталізували у лікарні Дніпра.

На дорозі зіткнулися два авто -На дорозі зіткнулися два авто - фото: facebook.com/MNSDNE

Внаслідок ДТП загинув 55-річний чоловік. Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів допомогли дістати його тіло з понівеченого автомобіля. Також ДСНСники відключили елементи живлення для запобігання виникнення займання автомобілів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

В ДТП загинув чоловік -В ДТП загинув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 16-го жовтня, окупанти били з РСЗВ "Град" та важкої артилерії по двох громадах – Нікопольській та Марганецькій. Найгарячіше було у Нікополі. У місто прилетіли понад 40 російських снарядів. Внаслідок обстрілу поранення отримав 47-річний чоловік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах