Як минула ніч на Дніпропетровщині на 16 жовтня

Як минула ніч на Дніпропетровщині на 16 жовтня -

Як минула ніч на Дніпропетровщині на 16 жовтня - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
16 жовтня 2022 09:26

Російські війська всю ніч обстрілювали Нікопольський район з різних видів озброєння. Постраждав чоловік.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти били з РСЗВ "Град" та важкої артилерії по двох громадах – Нікопольській та Марганецькій. Найгарячіше було у Нікополі. У місто прилетіли понад 40 російських снарядів. Внаслідок обстрілу поранення отримав 47-річний чоловік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Росіяни обстріляли Дніпропетровську область -Росіяни обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожу атаку у Нікополі сталося декілька пожеж, які рятувальники вже загасили. У місті пошкоджені майже 30 багатоповерхових та приватних будинків, промислове підприємство, автомобілі, кілька газопроводів та ліній електропередач. Понад 1 500 родин залишилися без світла. Енергетики вже лагодять мережі.

Внаслідок обстрілу постраждали будинки -Внаслідок обстрілу постраждали будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Марганецькій громаді минулося без постраждалих. В інших районах Дніпропетровської області вночі лунала сирена, але обійшлося без ворожих атак і наразі ситуація спокійна.

Також поранення отримав один чоловік -Також поранення отримав один чоловік - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу Нікополя з важкої артилерії постраждали п‘ятеро осіб – три жінки та двоє чоловіків. Пораненим – від 41 до 70 років. Чотири людини лікуватимуться амбулаторно, один постраждалий перебуває в лікарні. Надвечір окупаційні війська РФ з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах