Обстріл житлових кварталів Нікополя: зросла кількість постраждалих

Обстріл житлових кварталів Нікополя: зросла кількість постраждалих

Обстріл житлових кварталів Нікополя: зросла кількість постраждалих - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
15 жовтня 2022 16:45

Сьогодні зранку, 15 жовтня, окупанти обстріляли житлові квартали Нікополя на Дніпропетровщині. Зросла кількість постраждалих. 

Як повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, внаслідок ранкового обстрілу Нікополя постраждало п'ятеро мешканців. На щастя, обійшлося без загиблих. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ща словами Євгенія Євтушенка, сьогодні зранку російська армія спеціально обстріляла вулиці міста для того, щоб нанести шкоду жителям. 

– Важка ніч та ранок для району.Два поранених вночі та, за уточненими данними, п'ять поранених мешканців Нікополя зранку. На щастя, без загиблих. Ранковий обстріл вулиць мирного міста був заточений на максимальну шкоду мирним жителям. Наша русофобія все ще не достатня, – зазначив Євген Євтушенко. 

У Нікополі також пошкоджено приватні та багатоповерхові житлові будинки, ліцей, міський палац культури, собор, магазин, поштове відділення, автівки містян, газопровід та лінії електропередач.

Дніпропетровська обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 стаття 438 КК України). 

Нагадаємо, всю ніч на 15 жовтня окупанти обстрілювали Нікопольський район на Дніпропетровщині. З "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії поцілили по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, на Нікополь скерували понад 50 російських снарядів.

Внаслідок обстрілу поранені двоє людей – 35-річний чоловік та 42-річна жінка. Зараз вони у лікарні у стані середньої важкості. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах