На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по окупантам і знищили багато ворожої техніки

На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по окупантам і знищили багато ворожої техніки

На Криворізькому напрямку ЗСУ вдарили по окупантам і знищили багато ворожої техніки - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
15 жовтня 2022 12:57

На Криворізькому напрямку окупанти хочуть закріпити свої позиції. Проте ЗСУ продовжують бити по ворогу і знищувати його.  

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", ворожа штурмова та армійська авіація шість разів атакували напрямок Давидова Брода. У відповідь українська авіація 13 разів вдарила по опорним пунктам ворога, місцях зосередження живої сили, озброєння та техніки. Зокрема, були уражені позиції протиповітряної оборони, пункти управління і збереження боєзапасу. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, було знищено 18 окупантів, дві самохідні гаубиці "Мста-С", дві реактивні системи залпового вогню "Град", одну самохідну гармату 203 калібру "Піон", чотири одиниці авто-бронетехніки, один склад з боєприпасами в Бериславському районі. 

Також пошкоджено три самохідні гаубиці "Мста-С", ще один "Град", одну крупнокаліберну гармату "Гіацинт-Б", один танк та іншу броньовану техніку. 

Нагадаємо, за минулу добу на Криворізькому напрямку наша авіація нанесла влучні удари по розгортанням систем ворожої протиповітряної оборони та по районах зосередження озброєння, техніки і живої сили ворога. Зокрема підтверджено знищення двох гаубиць "Мста-Б" та командно-спостережного пункту ворожого батальйону в Бериславському районі Херсонської області. Також ворог втратив танк, дві одиниці авто-броне техніки, три артсистеми крупного калібру, а також п'ять складів з боєприпасами. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах