ЗСУ вдарили по позиціям окупантів на Криворізькому напрямку: що знищили

ЗСУ вдарили по позиціям окупантів на Криворізькому напрямку: що знищили -

ЗСУ вдарили по позиціям окупантів на Криворізькому напрямку: що знищили - фото умовне: t.me/landforcesofukraine

Події
14 жовтня 2022 12:06

Українські військові продовжують завдавати ударів по позиціям російських окупантів, у тому числі на Криворізькому напрямку фронту.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул розповів, що на Криворізькому напрямку ситуація залишається стабільно напруженою, але вона повністю контролюється Збройними силами України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Оперативного Командування "Південь", ворог веде оборонні дії та намагається утримати зайняті рубежі. Наша авіація нанесла влучні удари по розгортанням систем ворожої протиповітряної оборони та по районах зосередження озброєння, техніки і живої сили ворога. Зокрема підтверджено знищення двох гаубиць "Мста-Б" та командно-спостережного пункту ворожого батальйону в Бериславському районі Херсонської області. Також ворог втратив танк, дві одиниці авто-броне техніки, три артсистеми крупного калібру, а також п'ять складів з боєприпасами.

Олександр Вілкул додав, що після останніх наступальних дій на Херсонщині у Кривому Розі є поповнення експозиції підбитої ворожої техніки. Так, там з’явилися уражені ворожі "Гіацинт-Б", "Мста-Б" та БМП-2. Таких екземплярів раніше тут не було.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах