Наслідки ворожих обстрілів: скільки будинків постраждало у Дніпрі

Наслідки ворожих обстрілів: скільки будинків постраждало у Дніпрі -

Наслідки ворожих обстрілів: скільки будинків постраждало у Дніпрі - фото: t.me/adm_dp

Події
14 жовтня 2022 17:47

Внаслідок ракетних ударів по Дніпру постраждали більше сотні будинків. Ворог бив просто по житлових кварталах.

Як повідомили у міській раді, з початку повномасштабного вторгнення РФ через вибухові хвилі внаслідок ракетних обстрілів постраждали 137 багатоквартирних будинків комунальної власності та 34 ОСББ чи ЖБК.

У будинках, які перебувають у комунальній власності, ремонтні роботи мають проводити їхні управителі – комунальні підприємства "Жилсервіс-5" та "Жилсервіс-14". Вони заміняють вікна на металопластикові у квартирах та сходових клітинах, відновлюють покрівлі. Наприклад, на сьогодні відновили покрівлі у шести будинках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що стосується будинків ОСББ чи ЖБК, то кожен власник може отримати допомогу у ремонтах через ракетні обстріли. При цьому у міській раді зазначають, що найчастіше потрібно замінювати вікна, але виробники металопластикових вікон фізично не встигають швидко виконувати замовлення. Наприклад, лише у результаті останнього "прильоту" пошкоджено близько 400 вікон у будинках ОСББ чи ЖБК. Загалом у середньому заміна проводиться від двох тижнів.

Повідомляти про постраждалі через ракетні обстріли багатоквартирні будинки, різні аварійні ситуації можна на Єдину гарячу телефонну лінію звернення громадян, яка працює цілодобово. Оператори не приймають звернення лише під час повітряних тривоги. Для фіксування звернення оператор запитує прізвище, ім’я, по батькові заявника, адресу, контактний номер телефону та детальний опис ситуації, що трапилася.

Телефони Єдиної гарячої лінії:

  • (056) 732-12-12,
  • (095) 732-12-12,
  • (096) 732-12-12,
  • (073) 732-12-12.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах