Скільки грошей виділили на відновлення населених пунктів Дніпропетровщини

Скільки грошей виділили на відновлення населених пунктів Дніпропетровщини -

Скільки грошей виділили на відновлення населених пунктів Дніпропетровщини - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
14 жовтня 2022 16:32

Сьогодні, 14-го жовтня, на сесії Дніпропетровської облради прийняли низку важливих бюджетних рішень.

Як повідомили у пресслужбі облради, одне із питань – це виділення 130 мільйонів гривень на відновлення постраждалих населених пунктів, придбання техніки та обладнання для усунення аварій внаслідок надзвичайних ситуацій, пов’язаних зі збройною агресією РФ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 14 жовтня, на потреби силовиків, військових та внутрішньо переміщених осіб від початку повномасштабного вторгнення РФ виділили понад 710 мільйонів гривень. 8,3 мільйона гривень передбачено з державного бюджету на компенсацію комунальним закладам, школам, ліцеям, у приміщеннях яких розміщувалися переселенці.

Окрім цього, 94,6 мільйонів гривень освітньої субвенції з державного бюджету розподілили місцевим бюджетам на закупівлю шкільних автобусів. До кінця року в громади області мають приїхати 46 автобусів на заміну тих, які передали на потреби військових.

Додатково 7,5 мільйонів гривень передбачили для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області. Також затвердили чотири нові програми, які стосуються створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, інформатизації, розвитку сімейної і гендерної політики та розвитку малого й середнього підприємництва у Дніпропетровській області.

Наостанок депутати облради надали згоду на безоплатне прийняття з державної власності до спільної власності територіальних громад підприємств "Дніпро – Західний Донбас" та "Кривбаспромводопостачання". Це рішення повинно допомгти вирішити питання водопостачання у Синельниківському та Павлоградському районах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах