Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області -

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області - фото: pexels.com

Події
11 жовтня 2022 16:07

У Дніпропетровській області продовжують виявляти нові випадки захворювання на коронавірус. З кожним тижнем їхня кількість збільшується.

Протягом тижня – з 30 вересня по 6 жовтня – у Дніпропетровській області офіційно підтвердили 4 170 випадків COVID-19. У порівнянні з попереднім тижнем, коли захворіли 3 450 людей, рівень захворюваності зріс на 20,9%. Про це повідомили у Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку пандемії в області зафіксували 333 842 випадки зараження коронавірусом. Більшість пацієнтів – це дорослі люди (92,9%). Серед захворілих лише 7,1% – це діти. Померли 9 960 людей, у яких був підтверджений COVID-19. Наразі побороти недугу змогли 316 012 пацієнтів.

З приводу ГРВІ (у тому числі підозр на COVID-19) до лікарень області звернулося 12 431 людина, що на 9,6% більше попереднього тижня. В загальній структурі захворілих на ГРВІ питома вага дітей складає 24%. До закладів охорони здоров’я з госпіталізовано 604 хворих (у тому числі 161 дитина), що вище попереднього тижня на 23%.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах