Дніпровські десантники розповіли, як звільняли Лиман

Дніпровські десантники розповіли, як звільняли Лиман

Дніпровські десантники розповіли, як звільняли Лиман - фото: youtube.com/tsn

Події
06 жовтня 2022 14:32

Дніпровські десантники брали участь у звільненні від російських окупантів міста Лиман Донецької області. Вони розповіли, як їм вдалося витіснити ворога.  

Бій за Лиман йшов майже тиждень. Бійці 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади говорять, що було дуже важко. За їх словами, інколи доводилося втискатися у землю і терпіти цілу добу, поки ворожа артилерія перестане стріляти. Після цього військові виїжджали і змушували окупантів здаватися. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Ми штурмуємо і йдемо попереду всіх. Ведемо за собою колону піхоти. Виїжджаємо і зустрічаємо противника в лоб, – розповідає один з військових.  

Десантникам вдалося не лише відтіснити ворога подалі, але й оточити його з усіх сторін. Звільнене місто відкрило дорогу для деокупації Луганщини, зокрема міста Сватове. 

Нагадаємо, 1 жовтня, українські військові увійшли до Лиману Донецької області. У суботу на в’їзді в місто встановили український прапор. Міноборони Росії заявило про відведення військ. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах