У лікарні померла ще одна жінка, яка постраждала під час обстрілу на Дніпропетровщині

У лікарні померла ще одна жінка, яка постраждали під час обстрілу на Дніпропетровщині

У лікарні померла ще одна жінка, яка постраждали під час обстрілу на Дніпропетровщині - фото: dp.npu.gov.ua

Події
05 жовтня 2022 10:30

Вчора, 4 жовтня, у одній з лікарень Кривого Рогу померла жінка, яка постраждала під час ворожого обстрілу Зеленодольська 29 вересня.  

У четвер, 29 вересня, російські окупанти обстріляли Зеленодольськ касетними снарядами з РСЗВ "Ураган". Ворог випустив їх по зупинці громадського транспорту, де стояли люди.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу поранення отримали 19 людей, які просто йшли на роботу. Шестеро з них були у дуже важкому стані. 2 жовтня, у лікарні померла одна з постраждалих жінок. У неї була відкрита черепно-мозкова травма.  

Вчора, 4 жовтня, померла ще одна постраждала. Лікарні кілька днів боролися за її життя, але вона була в комі. Про це повідомив керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул.  

Нагадаємо, що близько восьмої години ранку 29 вересня російські війська обстріляли Зеленодольську громаду. Спочатку повідомлялося, що постраждали 13 працівників місцевого підприємства. Згодом голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що кількість постраждалих зросла до 15 людей. Шестеро постраждалих перебували у важкому стані. Їх госпіталізували в лікарні Криворізького району. Потім стало відомо, що кількість поранених зросла до 19. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах