ЗСУ звільнили декілька населених пунктів на Криворізькому напрямку

ЗСУ звільнили декілька населених пунктів на Криворізькому напрямку -

ЗСУ звільнили декілька населених пунктів на Криворізькому напрямку - фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
05 жовтня 2022 09:43

Українські воїни продовжують звільняти окуповані території від російських загарбників, у тому числі у Херсонській області.

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", наші військові ретельно спланували та блискуче реалізували операції з визволення Херсонщини з-під окупації. Таким, чином закріплено і повернуто державний прапор України у:

  • Любимівку;
  • Хрещенівку;
  • Золоту Балку;
  • Біляївку;
  • Українку;
  • Велику Олександрівку;
  • Малу Олександрівку;
  • Давидів Брід.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На різних ділянках фронту ЗСУ вдалось заглибитись від 10 до 20 кілометрів. Противник намагається утримати окуповані території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони. На окремих напрямках окупанти здійснюють перегрупування, намагаються підтягувати резерви, а подекуди залишають позиції, відходять на безпечну відстань, знищують власні запаси боєприпасів, намагаються знищити мости та переправи, аби уповільнити темпи наступу наших військ.

Окрім цього, ворог активно веде повітряну розвідку, продовжуючи техногенний шантаж і тиск на цивільне населення, завдає ударів по цивільній інфраструктурі житлових районах тилових населених пунктів. По позиціях наших військ продовжує вести артилерійський вогонь, наносити ракетні удари.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах