Командиру НГУ з Павлограда, який обороняв "Азовсталь", вручили орден "Золота Зірка"

Командиру НГУ з Павлограда, який обороняв "Азовсталь", вручили орден "Золота Зірка" -

Командиру НГУ з Павлограда, який обороняв "Азовсталь", вручили орден "Золота Зірка" - фото: president.gov.ua

Події
04 жовтня 2022 17:48

Полковник Денис Шлега із Дніпропетровської області отримав найвищу державну нагороду України – орден "Золота Зірка". Чоловік командував 12-ю бригадою Національної гвардії України під час оборони Маріуполя.

Як повідомили в Офісі Президента, під час візиту до Туреччини керівник ОП Андрій Єрмак вручив ордени "Золота Зірка" п’ятьом військовослужбовцям – захисникам Маріуполя та "Азовсталі", яким присвоєно звання Героя України. Серед них був і командир 12-ї бригади НГУ Денис Шлега, який родом із Павлограда.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Денис Шлега зустрівся з родиною -Денис Шлега зустрівся з родиною - фото: president.gov.ua

Ще 1 жовтня на сайті президента України опублікували указ про присвоєння Денису Шлезі звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка". Наразі військовий разом з іншими командирами оборони Маріуполя, яких нещодавно звільнили з російського полону, перебуває у Туреччині.

Нагадаємо, що сьогодні міський голова Дніпра Борис Філатов навідався до пса Крима, який постраждав під час ракетного удару 29 вересня. На руїнах знищеного будинку поранена тварина чекала своїх господарів, які загинули. Пес перебував у важкому стані, але зараз він вже покращується.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах