Внаслідок ракетного удару по Криворізькому району постраждала дитина

Внаслідок ракетного удару по Криворізькому району постраждала дитина

Внаслідок ракетного удару по Криворізькому району постраждала дитина - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
03 жовтня 2022 17:27

Сьогодні вночі, 3 жовтня, окупанти вкотре обстріляли два райони Дніпропетровської області. Постраждала дитина. Прокуратура розпочала розслідування та відкрила кримінальні провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.  

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, в ніч на 3 жовтня окупанти завдали ракетного удару по Зеленодольській громаді Криворізького району. Внаслідок ворожого обстрілу було поранено 14-річну дівчинку. Зараз їй надано медичну допомогу і вона лікується вдома.

Крім цього, там пошкоджено близько 10 житлових будинків, зернопереробне підприємство, панелі сонячної електростанції, лінії електропередач та газопровід. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також цієї ночі російські військові обстріляли Нікопольський район. Внаслідок ворожого обстрілу в місті Нікополь пошкоджено багатоповерхові та приватні житлові будинки, лінії електропередач. Через артобстріл Марганецька та Мирівської громади, зазнали руйнувань приватні оселі.  

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Криворізької східної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 стаття 438 КК України). 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах