"Кур’єр Glovo" вистрелив у чоловіка в центрі Дніпра: у поліції розповіли подробиці нападу

"Кур’єр Glovo" вистрелив у чоловіка в центрі Дніпра: у поліції розповіли подробиці нападу

"Кур’єр Glovo" вистрелив у чоловіка в центрі Дніпра: у поліції розповіли подробиці нападу - фото умовне: depositphotos.com

Події
03 жовтня 2022 16:20

20 вересня у центрі Дніпра чоловік у формі працівника служби доставки Glovo вистрелив у чоловіка. Стало відомо, що зловмисника затримали правоохоронці. У поліції розповіли подробиці злочину.  

Відомо, що розбійний напад організували троє жителів Харківської області. Подія сталася 20 вересня близько опівдня на вулиці Героїв Крут у Соборному районі Дніпра. Один з нападників у формі кур’єра Glovo вистрелив у бік чоловіка та вкрав у нього 350 тисяч доларів. Зловмисники втекли з місця на автомобілі, який поліцейські виявили того ж дня в місті.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Самі ж чоловіки покинули Дніпро. До їх розшуку поліцейські Дніпропетровщини долучили правоохоронців ще трьох областей. Завдяки спільній роботі їм вдалося встановити маршрут нападників та затримати їх. 

Виявилося, що це троє чоловіків віком 26, 27 і 33 роки, які після скоєння злочину стали переховувались у Київській, Закарпатській та Харківській областях. Поліцейські провели обшуки за місцями їх проживання та тимчасових помешкань.  

В результаті обшуків були вилучені частина викрадених грошей, зброя, корпуси гранат РГД, Ф-1, запали УЗРГМ, патрони, чорнові записи, а також інші речові докази. Також виявлені номерні знаки від автомобіля, на якому чоловіки тікали з місця злочину та які використовували для прикриття.  

Поліцейські затримали злочинців, які організували збройний нападПоліцейські затримали злочинців, які організували збройний напад - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Всіх зловмисників затримали. Їм повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Триває досудове розслідування. 
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах