Військові з Дніпропетровської області захопили на сході України ворожі танки

Військові з Дніпропетровської області захопили на сході України ворожі танки

Військові з Дніпропетровської області захопили на сході України ворожі танки - фото: facebook.com/17otbr/

Події
03 жовтня 2022 12:58

Танкісти із Дніпропетровської області продовжують поповнювати свій арсенал зброєю та технікою окупантів.  

Так, один із танкових підрозділів 17-ї окремої Криворізької бригади імені Костантина Пестушка захопили чергові ворожі танки на сході України. Військові показали трофеї на фото.  

Також вони додали, що спочатку перевіряють захоплену техніку та наносять розпізнавальні знаки. Після цього йдуть на поле бою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Танкісти з Дніпропетровщини показали захоплені ворожі танкиТанкісти з Дніпропетровщини показали захоплені ворожі танки - фото: facebook.com/17otbr

– За волонтерською програмою "ленд-ліз від ватників" воїни-танкісти на постійній основі трофеять рашкину зброю та техніку. Як виховані воїни, хлопці спочатку віддячують, даруючи усім причетним оркам білети до концертної зали, а вже тільки потім розпочинають займатися віджатою технікою. Перевірка систем, механізмів, нанесення розпізнавальних знаків і вперед-вперед, за новими трофеями, а головне за Перемогою, – йдеться в повідомленні 17-тої окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, протягом минулого тижня на Криворізькому напрямку було знищено штурмовик ворога Су-25, гелікоптер Мі-8, а також сучасний гелікоптер Ка-52. Ворог також проводить повітряну розвідку із застосуванням безпілотних шпигунів. Однак лише на нашому напрямку було збито не менше шести БПЛА.

Не менш успішно діють і ракетно-артилерійські підрозділи. Вони завдають точних ударів по складах боєприпасів, командним пунктам, місцям зосередження техніки ворога. Також нанесено удари по пункту розгортання зенітно-ракетного комплексу "Бук-М3" в Бериславському районі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах