Як минула ніч у Дніпропетровській області на 3 жовтня

Як минула ніч у Дніпропетровській області на 3 жовтня -

Як минула ніч у Дніпропетровській області на 3 жовтня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
03 жовтня 2022 09:40

Російські війська усі ніч на 3 жовтня обстрілювали з артилерії два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що Нікопольський район окупанти обстріляли з РСЗВ «Град» та важкої артилерії. Ворог вдарив по трьом громадам – Нікопольській, Марганецькій та Мирівській.

Внаслідок ворожого обстрілу у Нікополі пошкоджені з десяток багатоповерхових і приватних будинків, а також лінії електропередач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Марганецькій громаді через російські снаряди спалахнула пожежа у дачному будинку. Полум’я вогнеборці уже приборкали. У Мирівській громаді майже 1 000 родин залишилися без світла. Аварійні бригади енергетиків уже працюють.

У Криворізькому районі під удар потрапила Зеленодольська громада. У селі Мар’янське пошкоджені приватні оселі, сонячна електростанція, склади сільгосппідприємства, газогін та електромережі. Через ворожі обстріли ніхто з людей не постраждав.

Станом на цю хвилину перевищення радіаційного фону в області не зафіксовано, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Нагадаємо, що зранку чули вибухи у передмісті Дніпра. Як з'ясувалося ворог наніс ракетний удар.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах