Окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровській області: що відомо

Окупанти завдали ракетного удару по Дніпровському району: що відомо

Окупанти завдали ракетного удару по Дніпровському району: що відомо - фото: t.me/dneproperatyv

Події
03 жовтня 2022 09:32

Вранці 3 жовтня окупанти вдарили ракетами по Дніпровському району.

Сьогодні зранку близько 07:25 у Дніпропетровській області оголосили повітряну тривогу. Згодом, через сім хвилин, мешканці Дніпра почули сильний вибух. У передмісті було видно стовпи диму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, окупанти атакували ракетами Дніпровський район. Зараз там працюють усі служби. Інформація про постраждалих та загиблих уточнюється.  

– Ранок розпочався з ракетної атаки на область. Росіяни ударили по Дніпровському району. На місці прильоту працюють усі служби. Інформація про загиблих та поранених уточнюється, – написав Валентин Резніченко.  

Нагадаємо, Міністерство оборони країни-агресорки опублікувало "уточнені дані" по ракетному удару, який російські окупанти нанесли 29 вересня по Дніпру.

За версією Міноборони РФ, російські війська нанесли "високоточний удар" по будівлі управління Служби безпеки Україні у Дніпрі. У відомстві заявили, що внаслідок атаки загинули більше 35 співробітників СБУ, у тому числі іноземні радники. Також у МО РФ додали, що ще блазько 40 правоохоронців начебто вважаються безвісти зниклими. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах