Мережу облетіло фото, як у Дніпрі діти рятуються від ракет

Мережу облетіло фото, як у Дніпрі діти рятуються від ракет

Мережу облетіло фото, як у Дніпрі діти рятуються від ракет - фото: facebook.com/savvatiy/

Події
01 жовтня 2022 12:29

29 і 30 вересня Дніпро зазнав потужної ракетної атаки. Місцеві діти рятувалися від ракет у коридорах своєї оселі з іконами та свічками. Таке фото облетіло всі соцмережі.

Діти у Дніпрі під час повітряної тривоги та загрози ракетного удару використовують правило двох стін. Вони сидять у коридорі свого будинку з матрасом, а не в теплому ліжку. Замість улюбленої іграшки в руках тримають свічки, а перед ними стоять ікони. Світлину опублікував на своїй сторінці у Facebook Ігумен Саватій Собко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації  

Він зазначив, що такі фото має бачити весь світ.  

– Такі фото повинен бачити світ! Як рятують себе діти у Дніпрі під час ракетної загрози, – написав Ігумен Саватій Собко.  

Діти у Дніпрі рятуються від ракетДіти у Дніпрі рятуються від ракет - фото: facebook.com/savvatiy/

За два дні світлина дітей з Дніпра, які рятуються від ракет облетіла всі соцмережі. Знімок також з'явився на сторінках багатьох українських та зарубіжних видань.

Нагадаємо, за тиждень на Дніпропетровську область ворог скерував 11 ракет, п'ять з яких збили наші сили ППО, та 2 дрони-камікадзе. Семеро людей загинули внаслідок ворожих атак, 50 постраждали. 

Керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук закликає жителів регіону серйозно ставитися до сигналів повітряної тривоги. Він додав, що якщо у людей немає можливості перейти в укриття під час тривоги, то їм варто користуватися правилом двох стін.

Також Микола Лукашук порадив переміщуватися до паркінгів і не залишатися на вулиці на відкритому просторі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах