На Криворізькому напрямку ЗСУ збили ворожий гелікоптер Ка-52

На Криворізькому напрямку ЗСУ збили ворожий гелікоптер Ка-52

На Криворізькому напрямку ЗСУ збили ворожий гелікоптер Ка-52 - фото: shotam.info

Події
01 жовтня 2022 10:03

На Криворізькому напрямку за минулу добу українські військові знищили ворожі безпілотники, гелікоптер та багато техніки окупантів.  

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", ЗСУ ліквідували два безпілотники "Орлан-10" на Херсонщині та в Одеській області.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також українські підрозділи протиповітряної оборони збили ворожий ударний гелікоптер Ка-52 в Бериславському районі Херсонщини. 

Крім цього, ракетно-артилерійські підрозділи нанесли удари по логістичних центрах та польових складах боєприпасів, скупченням ворожих сил та засобів, по вогневих позиціях противника. 

За попередніми даними російська армія зменшилася на 10 окупантів, важку вогнеметну систему "Сонцепьок", реактивну систему залпового вогню "Град", дві самохідні крупнокаліберні гаубиці "Мста-С", три танки та дві бойові машини піхоти. 

Нагадаємо, керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук закликає жителів регіону серйозно ставитися до сигналів повітряної тривоги. Він додав, що якщо у людей немає можливості перейти в укриття під час тривога, то їм варто користуватися правилом двох стін.

Також Микола Лукашук порадив переміщуватися до паркінгів і не залишатися на вулиці на відкритому просторі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах