Очевидці розповіли про ракетний удар по Дніпру

Очевидці розповіли про ракетний удар по Дніпру

Очевидці розповіли про ракетний удар по Дніпру - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
30 вересня 2022 17:12

В ніч на 30 вересня окупанти випустили ракети "Іскандер" по середмістю Дніпра та автопідприємству. Внаслідок ворожої атаки загинуло двоє людей, поранено п’ять. Очевидці розповіли про перші хвилини після ракетного удару.  

Водій міського маршруту №73 Сергій у момент "прильоту" вже йшов додому. Як тільки покинув поріг автопідприємства, одразу почув вибух. Згодом повернувся назад, адже там у готелі був його напарник. Про це повідомляє "Суспільне". 

Колега Сергія дуже постраждав і зараз знаходиться у реанімації. З ним дружина та дитина. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Директор автотранспортного підприємства Михайло також розповів, що, на жаль, ворожий обстріл забрав життя 55-річного охоронця. 

– Вибуховою хвилею відкинуло, і травми були несумісні з життям. Лишилася жінка, ми з нею розмовляли. Років йому 55 десь, – сказав Михайло. 

Також знищено увесь автопарк. 

– У мене тут 200 було автобусів. Те, що змогло виїхати на лінію, не згоріло, не понівечене, не розбите – 14. Ми тут усі як одна сім’я, тому вчора вивозили усе що могли, усі вулиці були заставлені транспортом, – розповів директор підприємства Михайло. 

Головний спеціаліст Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Іван Васючков додав, що для перевезення містян знайшли резервні автобуси. Сьогодні, 30 вересня, не працював лише маршрут №146. Проте посадовець сподівається, що завтра він відновить роботу.  

Друга російська ракета влучила у середмістя Дніпра. Місцевий житель Артем каже, що вибухова хвиля була дуже потужна.  

– Буквально ось я лежу, й ударна хвиля проходить по мені. Я відчуваю ударну хвилю і як усе через балкон виходить прямо на мене, – розповів Артем. 

Данило – власник магазину, який знаходиться навпроти місця влучання ракети. Він розповідає, що у його будівлі вибило вікна, а на стінах пішли тріщини. На підлозі знайшли уламок снаряду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах