Ракетні удари по Дніпру: що кажуть в Міноборони РФ

Ракетні удари по Дніпру: що кажуть в Міноборони РФ

Ракетні удари по Дніпру: що кажуть в Міноборони РФ - фото: t.me/dniprooblcentr

Події
30 вересня 2022 15:38

Росія визнала ракетний удар, який був нанесений по Дніпру в ніч на 30 вересня. Ракети "Іскандер" влучили у автотранспортне підприємство.  

Міноборони РФ на своїй офіційній сторінці у Телеграм зазначило, що ракета начебто влучила у військовий об’єкт, де знаходилися цехи зі збирання українських оперативно-тактичних ракет.

– Високоточним ударом ВКС Росії в районі міста Дніпропетровськ знищено цехи зі збирання українських оперативно-тактичних ракет "Гром-2" та "Точка-У" на території виробничого об'єднання "Південний машинобудівний завод", – йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

У Міноборони Росії визнали ракетний удар по ДніпруУ Міноборони Росії визнали ракетний удар по Дніпру - фото: t.me/mod_russia

Насправді, ракетний удар був нанесений по автотранспортному підприємству, де знищили понад 115 звичайних пасажирських автобусів. Також загинула одна людина і ще п’ять поранено. Крім цього у місті понівечені кілька багатоповерхівок, гімназія, магазин та адміністративні будівлі.

У російському телеграм-каналі також прокоментували ракетний удар по Дніпру 29 серпня, внаслідок якого загинула родина з дітьми.  

– Крилата ракета влучила у будинок артилериста атошника, який зараз на фронті. І, відповідно, розпорошила його сімейство на атоми, – йдеться в повідомленні одного з російських телеграм каналів.  

У росыйському телеграм каналі прокоментували ракетний удар по Дніпру 29 вересняУ росыйському телеграм каналі прокоментували ракетний удар по Дніпру 29 вересня - фото: t.me/BeregTime/

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах