Ракетний удар по АТП у Дніпрі: знайшли тіло ще одного загиблого

Ракетний удар по АТП у Дніпрі: знайшли тіло ще одного загиблого -

Ракетний удар по АТП у Дніпрі: знайшли тіло ще одного загиблого - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
30 вересня 2022 15:51

Під завалами на автотранспортному підприємстві у Дніпрі знайшли тіло ще однієї людини. Таким чином, кількість жертв збільшилася до двох людей.

Як повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, тіло другого загиблого знайшли близько 15:30 під завалами на транспортному підприємстві у Дніпрі. Там триває пошукова операція після нічного удару російських ракет "Іскандер".

На цей час ворожа атака забрала два життя, п’ятеро людей поранені. Рятувальники продовжують шукати ще одного зниклого з ночі співробітника автотранспортного підприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 30 вересня, окупанти поцілили по житловому кварталу у середмісті – по тому ж, що й кілька тижнів тому. Ворожа ракета влучила у автотранспортне підприємство. Там виникла потужна пожежа – горіли адміністративна будівля і близько 50 автобусів.

Згодом стало відомо, що окупанти вдарили ракетами "Іскандер". Внаслідок атаки загинула одна людина і п’ятеро містян постраждали. Під час пожежі згоріли 52 автобуси, а ще 98 – пошкоджені. Окрім цього, у Дніпрі пошкоджені декілька багатоповерхівок, гімназія, магазин та адмінбудівлі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах