Окупанти намагалися наступати на Криворізькому напрямку

Окупанти намагалися наступати на Криворізькому напрямку -

Окупанти намагалися наступати на Криворізькому напрямку - фото: t.me/landforcesofukraine

Події
29 вересня 2022 13:53

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройний сил України.

Як повідомив очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, ворог застосовує усі види озброєнь. Проте наші війська продовжують вести позиційні бої для покращення за закріплення свого положення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Бериславському районі, що на Херсонщині, ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу з чотирьох чоловік, але їх зупинили. Також окупанти трьома танками спробували провести наступальні дії в напрямку Чкалове – Безіменне. У результаті один танк підірвався на міні, інші два – втекли.

Окрім цього, ракетно-артилерійськими підрозділами знищено ворожий склад боєприпасів у Новоолександрівській громаді у Херсонській області.

Нагадаємо, що після опівночі російські окупанти вдарили по Дніпру – вони влучили по житловим кварталам. Внаслідок атаки знищено декілька приватних будинків, у яких у цей час спали люди. З початку повідомлялося про трьох загиблих, серед яких була одна дитина. Згодом стало відомо, що знайшли тіло ще однієї дитини. Пошукові роботи ще продовжуються, оскільки під завалами можуть бути люди.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах