На війні загинув поліцейський із Дніпропетровської області

На війні загинув поліцейський із Дніпропетровської області -

На війні загинув поліцейський із Дніпропетровської області - фото: dp.npu.gov.ua

Події
27 вересня 2022 17:27

Під час виконання службового обов’язку загинув 45-річний Андрій Седченко – поліцейський із Дніпропетровської області, який один із перших пішов захищати країну від ворога.

Андрій Седченко народився у місті Жовті Води, що на Дніпропетровщині. Після закінчення технікуму він проходив службу в Збройних силах України, а в 1998-му році розпочав працювати у правоохоронних органах на посаді молодшого інспектора-кінолога відділення карного розшуку Жовтоводського міського відділу міліції. Про це розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області.

Через два роки Андрій Седченко став оперуповноваженим відділення карного розшуку, далі обійняв посаду помічника начальника. У черговій частині чоловік пропрацював майже 15 років. У лютому минулого року майора поліції перевели на посаду інспектора режимно-секретного сектору Кам`янського районного управління поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Андрій Седченко брав участь в антитерористичній операції на сході України, його було нагороджено відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції".

Андрій Седченко став на захист України -Андрій Седченко став на захист України - фото: dp.npu.gov.ua

Дружина поліцейського розповіла, що вони зустрічалися майже три роки, потім одружилися, вона завагітніла і коли сказала про це Андрію, то він був дуже щасливим. У них народився син, якого вирішили назвати Ігорем на честь Київського князя. За словами жінки, Андрій завжди був люблячим батьком та чоловіком, опорою сім’ї у розв'язання будь-якого питання.

Андрій був гарним батьком та чоловіком -Андрій був гарним батьком та чоловіком - фото: dp.npu.gov.ua

Колеги поліцейського також розповідають, що він був справжнім професіоналом, мав гарне почуття гумору, був вихованим, тактовним та стриманим. Керуючи нарядами, він завжди наголошував на допомозі людям і повазі до кожного.

Загинув Андрій Седченко 27 липня 2022 року під час виконання службового обов’язку у Донецькій області.

Андрій Седченко загинув у липні на Донеччині -Андрій Седченко загинув у липні на Донеччині - фото: dp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах