Як повернути гроші за скасоване пробне ЗНО у Дніпрі

Як повернути гроші за скасоване пробне ЗНО у Дніпрі -

Як повернути гроші за скасоване пробне ЗНО у Дніпрі - фото: freepik.com

Події
27 вересня 2022 13:55

У цьому році в Україні не проводили Зовнішнє незалежне оцінювання. Також не було і пробного тестування. Кошти, які вступники Дніпропетровщини сплатили за участь у ньому, можна повернути.

У кожній області була свою сума внеску за пробне ЗНО. У Дніпропетровській області вона складала майже 300 гривень. Наразі прийняли порядок повернення цих грошей. Зробити це можна, авторизувавшись на спеціальному сервісі. Вказати, куди робили внесок за пробне ЗНО, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника. Все відбуваєтсья онлайн, розповіли у Дніпропетровській ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розпоряджатися коштами вступники можуть на власний розсуд. Якщо вступник вирішує переказати внесок на підтримку ЗСУ, потрібно підписати згоду. Вказати прізвище та ім’я так само, як під час реєстрації на пробне ЗНО. Можна також перевести гроші на свій особистий рахунок. У випадку неправильного заповнення доведеться звертатися до центру оцінювання якості освіти й очікувати на виправлення даних.

З докладною інструкцією можна ознайомитися на сайті.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах