Водій автобуса з Нікопольського району розповів, як працює під обстрілами

Водій автобуса з Нікопольського району розповів, як працює під обстрілами

Водій автобуса з Нікопольського району розповів, як працює під обстрілами - фото: adm.dp.gov.ua

Події
26 вересня 2022 16:57

Віталій – водій автобуса із села Кам’янське, що у Нікопольському районі. Він за кермом вже 30 років. Зараз працює на маршруті Червоногригорівка-Нікополь. Саме ці населені пункти найбільше обстрілює ворог.  

Незважаючи на це, водій Віталій кожен день розвозить людей. За останні місяці здійснив майже 150 рейсів. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА у рубриці "Творці перемоги".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації  

Працювати за кермом Віталій мріяв із дитинства. Спочатку був помічником комбайнера у рідному селі, потім – трактористом. Згодом пересів у пасажирський автобус.  

До своєї роботи шофер ставиться дуже відповідально. Адже розуміє, що від нього залежить життя людей. Возить переважно лікарів, пекарів та мешканців сіл, які працюють у місті. 

– Помітив, що останнім часом через обстріли люди нажахані. Бояться кожного шурхоту. Зараз щоночі стріляють, а трапляється, і вдень. Але хтось має лікувати людей, інші – пекти хліб. А хтось – привозити їх на роботу, – поділився Віталій. 

Він також розповів, як 1 вересня віз людей до Нікополя під обстрілами.  

– Рано вранці 1 вересня тільки хотіли стартувати з Червоногригорівки – почався обстріл. Перечекали. Вирушили до Нікополя. Коли до моста доїхали – знову "Гради" накрили. Ми тоді людей на зупинці підібрали і скільки є потужності – тікали звідти. Опісля пасажири казали мені: дякуємо дуже, що врятував нас, – згадує Віталій. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах