Що робити переселенцям у Дніпропетровській області, які не отримали виплат

Що робити переселенцям у Дніпропетровській області, які не отримали виплат -

Що робити переселенцям у Дніпропетровській області, які не отримали виплат - фото: adm.dp.gov.ua

Події
26 вересня 2022 15:30

У Дніпропетровській ОВА розповіли, що робити переселенцям, які подали заяву на виплату через "Дію" до 30 квітня, а її досі не обробили.

За словами начальниці відділу з питань ВПО обласного департаменту соцзахисту Людмили Король, для отримання допомоги потрібно написати заяву. У ній потрібно буде вказати номер банківського рахунку та персональні дані одержувача. Також обов’язково треба надати підтвердження, що перед цим подавали заяву через "Дію". Це може бути скріншот.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подати документ необхідно до органів соцзахисту до 1 жовтня. Розмір виплат не змінився: для людей з інвалідністю та дітей – 3 тисячі гривень, для інших – 2 тисячі гривень.  

Загалом у Дніпропетровській області нарахували допомогу на проживання більше ніж 220 тисячам людей. За останні шість місяців загальна сума виплат склала майже 4 мільярди гривень.

За детальною інформацією можна звертатися до фахівців департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА за телефоном: (068) 240 68 29.    

Нагадаємо, що для українців, які потребують евакуації або надання гуманітарної допомоги, запустили офіційний чат-бот.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах