Бійці з Дніпропетровської області "затрофеїли" в бою рідкісний гранатомет

Бійці з Дніпропетровської області "затрофеїли" в бою рідкісний гранатомет

Бійці з Дніпропетровської області "затрофеїли" в бою рідкісний гранатомет - фото: facebook.com/93OMBr

Події
26 вересня 2022 14:35

Бійці з Дніпропетровської області захопили в бою з окупантами рідкісний гранатомет. Він буде працювати на перемогу України.  

Рідкісний російський гранатомет ГМ-94 "затрофеїли" піхотинці 93 бригади "Холодний Яр". Про це повідомили на офіційній сторінці 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" ОК "Схід у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Піхотинців 93 бригади "Холодний Яр" постійно штурмують групи ПВК "Вагнера", але невдало: неподалік позицій досі лежать тіла ворожих найманців, які ворог не може забрати. В бою окупанти втратили зброю. Поміж іншого, холодноярці забрали у якості трофея рідкісний російський гранатомет ГМ-94, – йдеться в повідомленні. 

ГМ-94 – помповий гранатомет Міщука. Створений в Тульському КБ "Приладобудування" на початку 1990-х років. Він призначений для вогневої підтримки в умовах ближнього бою, особливо в міських умовах.

Нагадаємо, нещодавно військові із Дніпропетровської області поповнили свій броньований парк – їм вдалося "затрофеїти" російський танк. Про це розповіли у 17-й окремій танковій Криворізькій бригаді імені Костянтина Пестушка.

У повідомленні йдеться про те, що під час бойових дій на сході нашої країни воїни-танкісти захопили у ворога танк Т-80. Таким чином, він "перейшов" на бік Збройних сил України і тепер буде нищити російських окупантів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах