На Дніпропетровщині у ДТП загинув підліток

На Дніпропетровщині у ДТП загинув підліток -

На Дніпропетровщині у ДТП загинув підліток - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
26 вересня 2022 14:02

У Дніпропетровській області автомобіль врізався у дерево – внаслідок ДТП загинув 16-річний хлопець. Ще один підліток отримав травми.

Аварія сталася сьогодні, 26-го вересня, близько 09:50 на вулиці Набережній у селі Малософіївка Кам’янського району. Автомобіль ВАЗ-2101 врізався у дерево, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області сталася ДТП  -У Дніпропетровській області сталася ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

Внаслідок ДТП у легковика була сильно зім’ята передня частина. На місце викликали рятувальників. 16-річний пасажир ВАЗа загинув на місці події від отриманих травм. ДСНСники допомогли дістати його тіло з понівеченої автівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За кермом автомобіля був 17-річний хлопець. Попередньо, у нього діагностували струс головного мозку, забій лобчатої частини голови. Медики госпіталізували підлітка до лікарні.

Причини та обставини події наразі мають з’ясувати правоохоронці.

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Кривому Розі також сталася жахлива ДТП. Так, там зіштовхнулися два автомобілі – Кіа та ГАЗ. Удар був такої сили, що перший автомобіль вилетів у кювет. Водій авто від отриманих травм загинув на місці події. Водій іншої машини отримав травми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах