За ніч російські окупанти 9 разів вдарили по Дніпропетровщині

За ніч російські окупанти 9 разів вдарили по Дніпропетровщині -

За ніч російські окупанти 9 разів вдарили по Дніпропетровщині - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
26 вересня 2022 09:23

У ніч на 26 вересня російські війська вкотре обстріляли територію Дніпропетровської області. Під ворожим прицілом опинився Нікопольський район.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, окупанти усю ніч накривали Нікопольський район реактивними системами залпового вогню та важкою артилерією. Дев’ять разів вдарили по чотирьох громадах – Нікопольській, Марганецькій, Червоногригорівській та Мирівській. По містам та селам випустили приблизно 130 снарядів. Попередньо, місцеві мешканці не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські військові обстріляли Нікопольський район -Російські військові обстріляли Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нікополь обстріляли тричі. Внаслідок обстрілів у місті пошкоджені майже 40 будинків, понад 20 господарських споруд, автомобілі, 30 панелей сонячної станції, трансформаторна підстанція та лінії електропередач. Знову знеструмлені оселі майже 3 000 сімей. Спеціалісти вже працюють над відновленням енергопостачання.

По району випустили 130 снарядів -По району випустили 130 снарядів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Марганецькій, Червоногригорівській та Мирівській громадах наразі проводиться обстеження територій. Масштаби руйнацій ще з’ясовуються.

Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки -Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах Дніпропетровщини ніч минула без атак і на ранок спокійно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах