На Дніпропетровщині легковик перевернувся та згорів разом з людьми у салоні

На Дніпропетровщині легковик перевернувся та згорів разом з людьми у салоні -

На Дніпропетровщині легковик перевернувся та згорів разом з людьми у салоні - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
25 вересня 2022 17:47

Сьогодні, 25-го вересня, у Дніпропетровській області сталася серйозна ДТП, внаслідок якої загинули троє людей.

Аварія сталася близько 13:00 поблизу міста П’ятихатки у Кам’янському районі на автошляху М-30 Київ – Луганськ – Ізварино. До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що горить автомобіль, а всередині знаходяться затиснуті люди. На місце негайно виїхали рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП -У Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

Як вдалося з’ясувати, водій ВАЗу не впорався з керуванням, автомобіль з’їхав з дороги, врізався в стовп та перевернувся. Після цього автівка почала горіти. Рятувальники ліквідували пожежу – її площа склала приблизно вісім квадратних метрів. У легковику виявили обгорілі тіла трьох людей. Наразі встановлюють особистості загиблих людей.

Загинули троє людей -Загинули троє людей - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 25 вересня, під ворожий удар потрапили три громади Дніпропетровщини у Нікопольському районі – Червоногригорівська, Нікопольська та Марганецька. Росіяни випустили понад 170 снарядів з РСЗВ "Град" та ствольної артилерії. За попередньою інформацію, люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах