Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: freepik.com

Події
23 вересня 2022 18:24

Вихідні дні, 24 та 25 вересня, у Дніпрі не порадують мешканців сонячною погодою. Буде хмарно та очікуюється дощ. 

Субота (24 вересня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 24 вересняПрогноз погоди у Дніпрі на 24 вересня - фото: sinoptik.ua

Згідно з прогнозом синоптиків, вранці у Дніпрі небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Також очікується дощ, який до вечора має послабшати. Зранку температура повітря буде +7 градусів, тому краще одягатися тепліше. Вдень температура повітря підніметься до +13 градусів. А вночі опуститься до 10 градусів тепла. Близько 15:00 буде вітер до п'яти метрів за секунду. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неділя (25 вересня)

Прогноз погоди у Дніпрі на 25 вересняПрогноз погоди у Дніпрі на 25 вересня - фото: sinoptik.ua

В неділю на дніпрян чекає хмарний день. Зранку небо проясниться, але вдень знову покриється хмарами. Проте, опадів синоптики не прогнозують. Температура повітря вранці буде +10 градусів тепла. Згодом стовпчик термометра підніметься до +16 градусів. Надвечір очікується +12 градусів. Також вночі можуть бути заморозки – до 1 градусу морозу в повітрі. 

Нагадаємо, раніше ми писали, як утеплити житло до зими та заощадити. Експерти зазначають, що немає універсального вирішення теплового питання для українців. У кожного є свій економний і не дуже варіант. Важливо, щоб кожна родина мала право вибору, і, в залежності від бюджету, сама обирала як утеплювати оселю. Це може бути як повне підлаштування будинку до цьогорічної зими або часткові методи, які допоможуть зробити житло теплішим та зекономити.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах