Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області та підсилення роботи ППО

Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області та підсилення роботи ППО

Лукашук розповів про ситуацію у Дніпропетровській області та підсилення роботи ППО - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
23 вересня 2022 15:25

За тиждень окупанти завдали по Дніпропетровській області понад 50 ударів. Найбільше від ворожих обстрілів страждають Криворізький, Нікопольський та Синельниківський райони.  

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, на цьому тижні російська армія застосувала проти Дніпропетровщини чотири ракети, два дрона-камікадзе, "шахід" – у Нікополі та Кривому розі. Внаслідок атак пошкоджені понад півтори сотні приватних будинків, велика кількість багатоповерхівок, лікарні, школи та інші будівлі. Про це Микола Лукашук розповів у ефірі телеканалу "Дніпро ТВ".  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він також додав, що на Дніпропетровщині ППО працює найкраще і згодом вона буде підсилюватися.

– Офіс президента і Міноборони роблять все для того, аби в область приїхали найновіші системи ППО. Вони зможуть захищати громадян навіть від сучасних, гіперзвукових ракет, таких як "Кинджал". Саме такими били по Карачунівській дамбі у Кривому Розі, – сказав Микола Лукашук. 

Щодо субсидій в опалювальному сезоні цього року, то вони залишаються. Голова облради зазначив, що за них будуть відповідати пенсійні фонди, а подати заявку можна буде з будь-якого міста країни.  

Також, за словами Миколи Лукашука, на Дніпропетровщині всі комунальні служби, об’єкти критичної інфраструктури області працюють в штатному режимі.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах