Які основні причини ДТП у Дніпропетровській області в 2022 році

Які основні причини ДТП у Дніпропетровській області в 2022 році

Які основні причини ДТП у Дніпропетровській області в 2022 році - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
22 вересня 2022 13:31

У 2022 році на дорогах Дніпропетровської області сталося 6 тисяч аварій, в яких загинуло 158 людей. Понад 1,1 тисяча людей постраждали.  

Як повідомили в Дніпропетровській військовій адміністрації, основні причини ДТП – перевищення швидкості, кермування напідпитку, порушення правил маневревання та проїзду перехресть і недотримання безпечної дистанції.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальниця управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської обласної військової адміністрації Ірина Федорчук зазначила, що не всі водії та пішоходи виконують елементарні правила дорожнього руху, які можуть зберегти життя. Наприклад, пристебнути пасок безпеки та знизити швидкість. 

Проте, за даними патрульної поліції, порівняно з минулим роком кількість ДТП зменшилась майже на 40%. Також на третину стало менше аварій з постраждалими. 

Жителів області вкотре закликають бути уважними та обережними.  

Нагадаємо, 20 вересня, на трасі Дніпро – Решетилівка, сталася серйозна ДТП. Під час руху перекинулася вантажівка, яка везла 150 свиней. На місце одразу виїхало чергове відділення рятувальників. Як з’ясувалося, водій вантажівки МАЗ не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль та причеп перевернулися на бік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах