Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
21 вересня 2022 09:33

Ніч на 21 вересня у Дніпропетровській області була дуже напруженою. Ворог вдарив по двом районам – Нікопольському та Криворізькому.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що російські окупанти ударили по житлових кварталах зі ствольної артилерії. Нікополь обстріляли двічі – туди прилетіли 30 російських снарядів. Внаслідок атаки постраждав 56-річний чоловік.

Росіяни обстріляли Дніпропетровську область -Росіяни обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У місті пошкоджені більш ніж 20 багатоповерхівок та приватних осель, автомобілі, газогони та лінії електропередач. В одну з квартир у 5-поверхівці влучив снаряд. Ворожі снаряди понівечили й місцевий хлібокомбінат, садочок, бібліотеку та декілька магазинів. Через ворожий обстріл виникли пожежі у квартирі та на приватному подвір'ї. Вогнеборці полум’я уже загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки -Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що пожежа, що виникла внаслідок обстрілу у приватному будинку, знищила літню кухню, гараж, дві автівки.

У Криворізькому районі пізно увечері під ворожий вогонь потрапила Зеленодольська громада. Місцеві жителі не постраждали. У Великій Костромці пошкоджені декілька приватних будинків. Без світла лишилися 350 сімей. Енергетики уже лагодять лінії.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах Дніпропетровщини вночі лунали сирени, але минулося без атак і наразі все спокійно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах