Бійці з Дніпропетровської області пояснили, чому українські танки кращі за російські

Бійці з Дніпропетровської області пояснили, чому українські танки кращі за російські

Бійці з Дніпропетровської області пояснили, чому українські танки кращі за російські - фото: facebook.com/EastOC

Події
20 вересня 2022 12:13

Військові з Дніпропетровської області розповіли про переваги українських танків та порівняли їх з російськими.  

Як повідомили бійці з 17-тої окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка, модифікація українського танку Т-64 краща за російський Т-72. Про це повідомляє "АрміяІнформ".  

За словами навідника танка Сергія, Т-64 має переваги в швидкострільності та прохідності, що відчувається в особливо складних погодних умовах. Швидше, ніж на російському Т-72, працює і гармата.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Наш Т-64 кращий за прохідністю, ніж ворожа сімдесят двійка. Так, у нас двигун слабший, швидкість менша, але ж здебільшого ми по ґрунтових дорогах катаємо, то тут у нас перевага, як і по броні, – додав водій танка Артур. 

Бійці зазначають, що на своєму Т-64 знищили вже чимало ворогів. Це вдавалося робити навіть в умовах обмеженої видимості.  

Танкісти з Дніпропетровщини знищили багато окупантівТанкісти з Дніпропетровщини знищили багато окупантів - фото: facebook.com/EastOC

– Була в нас, навіть комічна ситуація. Отримали завдання знищити ворожий контрольно-спостережний пункт. Тоді якраз димка всюди була, і нічого не було видно. Тож ми були змушені стріляти наосліп в сторону КСП. Так і зробили, але влучили у ворожий БТР. Хочу сказати, пережив тоді чудові відчуття, – розповів навідник танка Сергій. 

Після боїв із ворогом, українські танкісти ремонтують свої машини та тренуються на одному з полігонів Донеччини.   

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах