Рятувальники показали, як знищують снаряди від РСЗВ "Ураган" і "Торнадо-С"

Рятувальники показали, як знищують снаряди від РСЗВ "Ураган" і "Торнадо-С" -

Рятувальники показали, як знищують снаряди від РСЗВ "Ураган" і "Торнадо-С" - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
20 вересня 2022 10:13

У понеділок, 19 вересня, у Дніпропетровській області піротехніки знищили сучасні реактивні снаряди, які знайшли після ворожих обстрілів.

Так, за межами села Шевченко в Апостолівській міській ТГ, що у Криворізькому районі, виявили сучасний реактивний снаряд від РСЗВ "Ураган". Неподалік села Першотравневе Покровської селищної ТГ у Синельниківському районі в полі знайшли бойову частину сучасного реактивного снаряду РСЗВ "Торнадо-С".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, піротехніки знищили небезпечні предмети шляхом контрольованого підриву. Ось як це було:

Рятувальники нагадують, що у разі виявлення предмету, ззовні схожого на боєприпас, дотримуйтесь правил безпеки. Ні в якому разі не допускайте до місця події сторонніх осіб, особливо дітей. Повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером "101" чи поліції за номером "102". Дочекайтесь приїзду фахівців, щоб не допустити травмування людей.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти обстріляли Дніпропетровську область. По містам та селам випустили більше 100 снарядів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах