Більше 100 снарядів: російські окупанти масово обстріляли Дніпропетровську область

Більше 100 снарядів: російські окупанти масово обстріляли Дніпропетровську область -

Більше 100 снарядів: російські окупанти масово обстріляли Дніпропетровську область - фото умовне: myc.news

Події
20 вересня 2022 09:16

Російські війська всю ніч на 20 вересня тероризували обстрілами Нікопольський район у Дніпропетровській області.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що ворог накрив реактивними системами залпового вогню "Град" і важкою артилерією три громади Нікопольщини – Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську.

Росіяни обстріляли Дніпропетровську область -Росіяни обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Окупанти вдарили по населеним пунктам п’ять разів. По містах і селах випустили більше 100 снарядів. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів люди не постраждали. Масштаби руйнувань наразі уточнюються. На місці працюють рятувальники та поліція.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що в інших районах Дніпропетровщини все спокійно. Ситуація на кордонах області знаходиться під повним контролем Збройних сил України.

За словами очільника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, на гідротехнічних спорудах Кривого Рогу продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Рівень води на усіх ділянках не перевищує критичних позначок. Продовжується робота з відкачки води з прибудинкових територій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах