На Дніпропетровщині через ворожі обстріли без світла залишилися 3600 родин

На Дніпропетровщині через ворожі обстріли без світла залишилися 3600 родин

На Дніпропетровщині через ворожі обстріли без світла залишилися 3600 родин - фото: Asian Scientist

Події
19 вересня 2022 18:25

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область. Через ворожі атаки також страждають електромережі. Без світла залишаються тисячі людей. 

Так, протягом минулого тижня, з 12 по 18 вересня, близько 25 населених пунктів опинилися без електропостачання через обстріли. Про це повідомили в пресслужбі "ДТЕК Дніпровські електромережі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У деякі оселі світло доводилось відновлювати по декілька разів через регулярні ворожі атаки. Незважаючи на це, електроенергію вдалося повернути 14 тисячам мешканців постраждалих населених пунктів. 

Нікопольській район щодня зазнає масованих атак ворога і залишається найскладнішим для енергетиків. 

Без електропостачання після обстрілів 18 вересня, залишається близько 3600 родин у семи населених пунктах Дніпропетровської області. Енергетики роблять все можливе, для того, аби повернути світло якнайшвидше. 

Нагадаємо, вдень, 19 вересня, окупанти з важкої артилерії обстріляли місто Зеленодольськ у Криворізькому районі. Там постраждала 58-річна жінка. Вона їхала на велосипеді і потрапила під ворожий вогонь. Наразі потерпіла у лікарні. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах