У Дніпропетровській області з'явилися нові цікаві та нетипові вакансії

У Дніпропетровській області з'явилися нові цікаві та нетипові вакансії

У Дніпропетровській області з'явилися нові цікаві та нетипові вакансії - фото: freepik.com

Події
19 вересня 2022 15:00

З початку війни статус безробітного на Дніпропетровщині отримали майже 38 000 осіб. Наразі в області є велика кількість вакансій для різних фахівців. Крім найбільш затребуваних, таких як: лікарі, вчителі та робітники, є цікаві, рідкісні пропозиції, які потребують своїх спеціалістів.

В Дніпропетровському обласному центрі зайнятості розповіли про шість нових нетипових вакансій для тих, хто має незвичну професію або навички:  

  • Палітурник (місто Кривий Ріг). Професія, що передбачає роботу на книжкових фабриках або у поліграфії. Працівник завершує складний процес виготовлення книги. Тому, він повинен знати повний технологічний процес створення книги, бути уважним до деталей, мати художній смак. Зарплата: 9 тисяч гривень.
  • Майстер лісу (місто Апостолове). Відповідальна і фізично важка робота, адже потребує обходу території лісового господарства, стеження за розсадою, збір насіння, посадки лісових культур, а також охорона лісу від незаконної вирубки. Крім цього, працівник зобов’язаний здійснювати усі протипожежні заходи для уникнення лісових пожеж, особливо у період з весни і до пізньої осені. Зарплата: 6 600 гривень.
  • Грибовод (село Шандрівка). Працівник веде технологічний процес вирощування їстівних грибів і виконує роботи у відкритому і закритому ґрунті. Також проводить підготовку культиваційних приміщень для вирощування грибів, готує різні субстрати-компости, підтримує необхідний рівень вологості, температури та світла. Зарплата: 6 510 гривень.
  • Рибалка прибережного лову (село Герасимівка). Робота пов'язана з промисловим виловом риби на ставках. Зарплата: 6 500 гривень.
  • Ткач (місто Марганець). Професія, яка потребує уваги, фізичної витривалості, гарного зору та добре розвиненої дрібної моторики. Працівник має обслуговувати декілька верстатів, стежити за їх безперебійною роботою, а також чітко регулювати, в якому стані знаходиться машина та чи потрібен їй ремонт. Зарплата: 8 тисяч гривень.
  • Вагар(місто Кам'янське і село Петропавлівка). Працівник зважує вантажі на вагах різних типів і конструкцій, перевіряє справність і точність вагів, веде облік зважуваних вантажів тощо. Зарплата: 6500 та 7 тисяч гривень.

Всі вакансії можна знайти:

  • У чат-боті Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot;
  • У Телеграм-каналі "Робота зараз: Державна служба зайнятості";
  • На офіційному сайті Дніпропетровської служби зайнятості.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах