Російські окупанти за ніч випустили по Дніпропетровщині 40 снарядів

Російські окупанти за ніч випустили по Дніпропетровщині 40 снарядів -

Російські окупанти за ніч випустили по Дніпропетровщині 40 снарядів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
19 вересня 2022 09:24

Сьогодні вночі, 19 вересня, російські війська вчергове обстріляли територію Дніпропетровської області. Під ворожим прицілом опинився Нікопольський район.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що росіяни тричі ударили з важкої артилерії та "Градів" по Нікопольській та Марганецькій громадах. По ним випустили близько 40 снарядів. Попередньо, місцеві мешканці не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу у Нікополі та на його околицях пошкоджені до десяти будинків, декілька господарських споруд, автомобілі, водогін та лінія електропередач. У Марганецькій громаді через ворожу атаку без світла залишилися більше 2 500 родин. Енергетики уже працюють над відновленням енергопостачання.

Ворог обстріляв Дніпропетровську область -Ворог обстріляв Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах Дніпропетровщини вночі лунали сирени, але там минулося без атак і на ранок все спокійно.

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки і автомобілі -Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки і автомобілі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що вчора пообіді росіяни чотири рази обстріляли Нікопольщину. Вдарили по трьох громадах району – Покровській, Червоногригорівській та Нікопольській. Окупанти били з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. На мирних людей скерували більше 60 снарядів. Загинули двоє чоловіків, ще троє людей отримали поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах