Батько та троє синів із Дніпропетровщини стали на захист України: чоловік загинув у бою

У бою з окупантами загинув залізничник з Дніпропетровської області -

У бою з окупантами загинув залізничник з Дніпропетровської області - фото: t.me/UkrzalInfo

Події
14 вересня 2022 11:10

На захист України від російських окупантів стала родина з Дніпропетровської області – батько та троє його синів.

Про залізничну династію Отчичів розповіли у пресслужбі "Укрзалізниці".

Ремонтник штучних споруд Апостолівської дистанції колії регіональної філії "Придніпровська залізниця" Вадим Отчич у перший же день повномасштабної війни пішов у військкомат. Разом із батьком до лав ЗСУ мобілізували й трьох його синів – Максима, Михайла та Юрія. Вони також працювали у цій дистанції.

У травні Вадим та два його сини Максим і Юрій, які воювали в одному підрозділі, отримали поранення. Після госпіталя знову повернулися до своєї частини бити росіян. А Михайла після тяжкого поранення комісували, тому він повернувся працювати в дистанцію.

29 серпня поблизу селища Ольгине Бериславського району на Херсонщині Максим Отчич отримав друге поранення. А його батько в цьому ж бою, виконуючи бойове завдання, загинув. Він боронив незалежність нашої країни до останнього подиху.

В останню путь свого героя проводжало все Апостолове. Не стримували емоції від важкої втрати дружина Наталія, 17-літня донька Вікторія, інші рідні. Його сини присягнулися, що додому повернуться тільки з перемогою.

Для Апостолівської дистанції колії це вже третя втрата.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах