Випустив 75 снарядів: ворог обстріляв з важкої артилерії Дніпропетровську область

Випустив 75 снарядів: ворог обстріляв з важкої артилерії Дніпропетровську область -

Випустив 75 снарядів: ворог обстріляв з важкої артилерії Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
14 вересня 2022 09:17

У ніч на 14 вересня російські війська знову завдали ударів по Дніпропетровській області – «гаряче» від ворожих снарядів було на Нікопольщині.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти за ніч обстріляли район тричі. Удари завдали по Нікопольській та Марганецькій громадах. Загалом випустили 75 снарядів. Минулося без загиблих та постраждалих.

Ворог знову вдарив по Дніпропетровській області  -Ворог знову вдарив по Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Сам Нікополь атакували два рази. Внаслідок обстрілів у місті пошкоджено до 20 будинків, кілька газогонів та ліній електропередач. Без світла залишилися майже три тисячі родин. Частину з них вже підключили. Наразі енергетики продовжують лагодити мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки  -Внаслідок обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Марганецькій, Мирівській та Томаківській громадах, які лишилися без води через ворожі обстріли напередодні увечері, тривають відновлювальні роботи. В інших районах області ніч минула спокійно і без надзвичайних подій.

Пошкоджені електромережі  -Пошкоджені електромережі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук закликав жителів регіону не чіпати уламки снарядів, які залишилися після обстрілів. Якщо побачили такі – телефонуйте у поліцію або ДСНС.

Так, учора наші піротехніки виявили й знешкодили кілька реактивних та артилерійських снарядів та гранату. В селі Мар’янське снаряд 122мм від РСЗВ "Град" застряг просто в кімнаті приватного будинку. Його вже знешкодили, люди не постраждали.

Ворожий снаряд у будинку  -Ворожий снаряд у будинку - фото: t.me/mykola_lukashuk

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах