Ракетний удар по Дніпру зруйнував студію дівчини з Маріуполя, яка тікала від війни

Ракетний удар по Дніпру зруйнував студію дівчини з Маріуполя, яка тікала від війни

Ракетний удар по Дніпру зруйнував студію дівчини з Маріуполя, яка тікала від війни - фото: instagram.com/tata_tols

Події
13 вересня 2022 17:53

У квітні Тетяна з Маріуполя переїхала до Дніпра. У вересні хотіла відкрити в центрі міста свою студію перманентного макіяжу і тату. Проте, 11 вересня, ракетний удар знову зруйнував всі плани та мрії дівчини.  

У Маріуполі, до війни, Тетяна робила різні процедури краси: фарбування брів, перманентний макіяж та ламінування вій. За день до повномасштабного вторгнення поїхала до Харкова і в рідне місто повернутися не змогла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, без одягу, грошей та матеріалів для своєї улюбленої справи, дівчина у квітні переїхала до Дніпра. Через 5 місяців, 26 серпня, майстриня виставила пост в Інстаграм, де написала, що нарешті знайшла приміщення для своєї студії, де скоро зможе надавати свої послуги. 

Студію дівчини з Маріуполя зруйнував ракетний ударСтудію дівчини з Маріуполя зруйнував ракетний удар - фото: instagram.com/tata_tols

Однак, 11 вересня, по центру Дніпра був нанесений ракетний удар. Значних руйнувань зазнав Троїцький ринок, біля якого знаходилось багато будівель. В одній з них було приміщення Тетяни, де вже все було облаштовано для роботи. Там повністю вибило вікно та постраждала стеля. 

Внаслідок ракетного удару в студії вилетіло вікноВнаслідок ракетного удару в студії вилетіло вікно - фото: instagram.com/tata_tols/

– Не встигла відмітити відкриття студії і вже прилетіло. Спочатку втратити все в Маріуполі, а тепер і в Дніпрі, – написала Тетяна у своєму відео в ТікТок і показала масштаби руйнувань. 

Сьогодні, 13 вересня, дівчина розповіла в своєму Instagram, що їй дали новий кабінет, де вона знову буде починати все спочатку. В старому офісі працювати небезпечно. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах