У поліцію Дніпропетровщину надійшло 6 тисяч повідомлень про можливих зрадників

У поліцію Дніпропетровщину надійшло 6 тисяч повідомлень про можливих зрадників -

У поліцію Дніпропетровщину надійшло 6 тисяч повідомлень про можливих зрадників - фото: studspravka.com.ua

Події
13 вересня 2022 16:29

Поліція Дніпропетровської області створила спеціальний чат-бот, куди можна надсилати інформацію про людей, яких підозрюють у співпраці з ворогом.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, з 20 червня запрацював офіційний чат-бот, куди можна повідомити будь-яку інформацію про любителів "руського міра". Всього туди надійшло близько шести тисяч повідомлень про можливих зрадників.

За результатами перевірок правоохоронці відкрили 15 кримінальних проваджень за фактами колабораціонізму та поширення комуністичної символіки. Восьми особами вже повідомлено про підозру, чотири кримінальні провадження направлені до суду. По іншим тривають слідчі дії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стосовно 63-х осіб інформацію передано Службі безпеки України у Дніпропетровській області. З іншими порушниками проводили профілактичну роботу.  

Поліція створила чат-бот, куди можна повідомляти про зрадників -Поліція створила чат-бот, куди можна повідомляти про зрадників - фото: dp.npu.gov.ua

Надійшло майже 6 тисяч повідомлень -Надійшло майже 6 тисяч повідомлень - фото: dp.npu.gov.ua

Якщо ви зіткнулися з людьми, які демонструють свою антиукраїнську позицію у соцмережах та у публічному просторі, повідомляйте про це в офіційний чат-бот поліції у телеграмі @Krim_dnp_bot.

Нагадаємо, що у Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждали історичні будівлі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах