Університет з Дніпра потрапив до міжнародного рейтингу кращих вишів

Університет з Дніпра потрапив до міжнародного рейтингу кращих вишів

Університет з Дніпра потрапив до міжнародного рейтингу кращих вишів - фото: 34.ua

Події
12 вересня 2022 17:52

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара потрапив до міжнародного рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) 2022. 

Це єдиний із університетів Дніпропетровської області, який увійшов до цього списку. Він посів у загальноєвропейському рейтингу позицію в групі 211-220 та 11-ту сходинку в рейтингу серед вітчизняних університетів. Про це повідомили в пресслужбі ДНУ імені Олеся Гончара.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом у 2022 році до міжнародного рейтингу увійшли 38 закладів вищої освіти України, що на три менше, ніж минулого року.  

Рейтинг Quacquarelli Symonds (QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2022) складається глобальним науково-дослідним консультаційним центром QS і об’єднує 450 найкращих університетів країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються.

Для рейтингування враховуються 10 показників: академічна репутація університету, його репутація серед роботодавців, співвідношення кількості викладачів та студентів, кількість публікацій на одного викладача і співробітника, кількість цитувань на одну публікацію, частка іноземних викладачів і співробітників, частка іноземних студентів, частка викладачів та співробітників з ученим ступенем, глибина міжнародних наукових колаборацій та присутність закладу освіти в онлайн-середовищі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах