У Дніпрі безробітні та переселенці можуть заробити додаткові кошти

У Дніпрі безробітні та переселенці можуть заробити додаткові кошти

У Дніпрі безробітні та переселенці можуть заробити додаткові кошти - фото: dniprorada.gov.ua

Події
12 вересня 2022 16:36

У Дніпрі безробітні місцеві жителі та внутрішньо переміщені особи можуть отримати додатковий дохід.  

Як повідомили в пресслужбі Дніпровської міської ради, кошти можна заробити, долучившись до громадських робіт в парках міста. Однак йдеться про безробітних дніпрян та переселенців, які офіційно стоять на обліку в центрі зайнятості та отримують виплати. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення міської ради Тетяна Янушкевич розповіла, що з міського бюджету на це виділили 1 мільйон 338 тисяч гривень додаткових коштів до кінця року. Зараз до громадських робіт залучено 409 людей.   

За словами керівника парку "Новокодацький" комунального підприємства "Молодіжне творче об'єднання" Сергія Матусевича, спочатку центр зайнятості надає відповідне направлення на громадські роботи, і тільки тоді люди приходять допомагати. Вони підмітають, прибирають сміття, листя, обрізають гілки.

Тетяна Янушкевич додала, що прибирання у парках не потребує кваліфікації чи досвіду. За таку роботу платять мінімальну зарплату у розмірі 6500 гривень.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах