Окупанти обстріляли з "Ураганів" Дніпропетровську область

Окупанти обстріляли з "Ураганів" Дніпропетровську область

Окупанти обстріляли з "Ураганів" Дніпропетровську область - фото: skeptik.com.ua

Події
10 вересня 2022 17:06

Вдень, 10 вересня, окупанти обстріляли Криворізький район на Дніпропетровщині. 

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, російські війська вдарили по місту Зеленодольськ з "Ураганів". Поцілили по промисловому підприємству. На щастя, обійшлося без руйнувань та постраждалих. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні, 10 вересня, місто Зеленодольськ також святкує День міста. За словами Миколи Лукашука, окупанти "привітали" його обстрілом.  

Голова облради додав, що Зеленодольськ потерпає від ворожих обстрілів найбільше. Проте мужньо протистоїть ворогу та витримує удари.   

Мер міста Зеленодольськ Дмитро Невеселий зазначив, що це місто в Криворізькому районі є форпостом Дніпропетровщини вже 6 місяців. 

Нагадаємо, в ніч на 10 вересня ворог атакував двома крилатими ракетами Х-59 Дніпровський район. Одну ракету збила ППО над Синельниківським районом. Інша влучила у виробниче підприємство та склад. Там сталася пожежа. Також пошкоджено п’ять ангарів та залізобетонну споруду. На щастя, люди не постраждали.  

На ранок ворог також вдарив ракетами С-300 по фермерському підприємству в Синельниківському районі. Там пошкоджені вантажівки, трактор та господарські приміщення. Також виявили п’ять вирв діаметром 5-10 метрів та глибиною 4-7 метрів. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах